Blog

Ontdek onze blogposts over verschillende onderwerpen.

Jaar
Categorie

06 okt

2016

Vaak gekopieerd, de virtuele receptie van Offitel!

Virtuele Receptie

Steeds meer bedrijven ontdekken (en gebruiken) de virtuele receptie van Offitel!

LEES MEER

07 jun

2014

Vinden & binden van medewerkers

Telesecretariaat

Limburgse KMO’s hebben ondanks extra inspanningen steeds meer moeilijkheden om geschikt personeel voor de vacatures te vinden. Unizo-Limburg wil dit probleem aanpakken met het actieplan ‘vinden en binden van medewerkers.

LEES MEER

18 feb

2014

Offitel wordt structurele partner Unizo

Telesecretariaat

Na een partnership van vele jaren met de KMO-werking van Unizo-Limburg, heeft Offitel onlangs een meer structurele samenwerking met alle geledingen van deze ondernemersorganisatie afgesloten.

LEES MEER

07 feb

2013

Medewerkers coachen wordt kinderspel

Telesecretariaat

In de niet aflatende drang om inventieve oplossingen op de markt te brengen, pakt Offitel uit met een nieuwe dienst: telecoaching! Via de website www.telecoaching.be wordt het heel eenvoudig om een opleiding aan te bieden aan bepaalde medewerkers en hier de nodige opvolging aan te koppelen.


LEES MEER

23 feb

2012

Impulseo III is een feit

Telesecretariaat

Binnenland Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) wil dit jaar in totaal 22 miljoen euro uitgeven om het beroep van huisarts weer aantrekkelijk te maken. Zo kunnen dokters tot 3.747 euro krijgen om een telefonisch secretariaat in te schakelen. Dat schrijven Het Belang van Limburg/Gazet van Antwerpen.

LEES MEER

23 feb

2008

Offitel wint Poedelprijs Chambers Trophy 2008

Telesecretariaat

De 11de editie van de Chambers Trophy, een organisatie van Voka - Kamer van Koophandel Limburg, werd nipt met 2 puntjes verschil gewonnen door "A few good men" van advocatenkantoor Monard - D'Hulst voor De Marcellekes van Imes Limburg.

LEES MEER