Blog

Ontdek onze blogposts over verschillende onderwerpen.

Jaar
Categorie

11 dec

2018

Offitel in de kijker bij Manager Magazines

Telesecretariaat

Offitel is een telesecretariaat gevestigd in Genk met 650 klanten in heel België. Manager Magazines kwam langs op ons kantoor om onze werkwijze te ontdekken. In een kort filmpje kregen we de kans om ons verhaal toe te lichten. 

LEES MEER

07 dec

2018

Ergernissen tijdens het bellen

Telesecretariaat

Tijdens het bellen hebben we vaak te maken met heel wat ergernissen. Klanten worden vaak van de ene afdeling naar de andere doorverbonden, we hebben te maken met lange wachttijden, het geduld van de klant of telefoonreceptioniste is van korte duur en soms worden zaken beloofd die niet worden nagekomen. 

 

In deze blog worden de vier grootste ergernissen aan het licht gebracht. Kan jij jezelf hierin herkennen? 

LEES MEER

07 nov

2018

Vier tips voor professioneel tele-onthaal

Telesecretariaat

Met de aanwezigheid van bedrijven op sociale media en sterk uitgebouwde websites lijkt het misschien niet zo, maar we bellen nog altijd graag naar een bedrijf.

Telefonisch klantencontact is dus erg belangrijk voor het bedrijf. Het is vaak het eerste persoonlijk contact dat klanten hebben met een bedrijf.
Daarom is het goed om te weten hoe je een binnenkomend telefoontje best aanpakt.
Wij zetten even de vier belangrijkste tips op een rijtje.

LEES MEER

05 sep

2018

3 tips om uw dokterspraktijk naar een hoger niveau te brengen

Telesecretariaat

Tijdens uw carrière als dokter hebt u vast al veel meegemaakt. Niet alleen op het gebied van behandelingen of wetgevingen maar ook op digitaal vlak is er de laatste jaren enorm veel veranderd. Daarom dat Offitel u graag wil helpen.

In deze blogpost vindt u 3 tips terug die uw praktijk op digitaal vlak naar een hoger niveau moet tillen.

LEES MEER

08 aug

2018

Blijf telefonisch bereikbaar voor uw klanten

Virtuele Receptie

Telefoneren, het lijkt misschien niet meer van deze tijd maar toch is dit kanaal uitermate belangrijk wanneer u klanten op een vlotte en efficiënte manier wil verder helpen. Tegenwoordig verloopt het klantencontact online via e-mail of chat. Maar in sommige gevallen blijft bellen gewoon de beste optie.

 

LEES MEER

12 jul

2018

Vakantieregeling in de medische sector

Telesecretariaat

Wanneer u als zorgverlener er eens even tussenuit wil, dan is dit niet altijd even gemakkelijk. Patiënten verwachten nu éénmaal dat u steeds bereikbaar bent. Uw telefoon opnemen en afspraken inplannen tijdens uw vakantie, is jammer genoeg geen optie. Doe daarom een beroep op het medisch telesecretariaat van Offitel.

 

 

LEES MEER

25 jun

2018

Voordelen van het medisch telesecretariaat

Telesecretariaat

U bent aan het werken en de telefoon rinkelt. Een patiënt die graag een afspraak bij u wil inplannen. Het is positief dat u uw patiënten zo snel kan verder helpen, enkel is het jammer dat dit ten nadele is van de patiënt die op dat moment bij u op consultatie komt.

 

LEES MEER

21 feb

2017

Tips voor een beter telefonisch onthaal!

Virtuele Receptie

Bekijk hier onze tips om je telefonisch onthaal te optimaliseren.

LEES MEER