18 december 2018

Offitel en Connect4U; een harmonieuze samenwerking

Offitel en Connect4U; een harmonieuze samenwerking

 

Christine Vastenavondt is CEO van Offitel, toen zij in 2018 aan het hoofd van het bedrijf kwam te staan ging zij op zoek naar de perfecte partner voor de outbound projecten van Offitel. Deze partner vond zij in Connect4U, een jong telemarketing bedrijf met veel expertise op outbound marketing vlak.

Wie is Connect4U

Connect4U is actief in de telemarkting business, zij zijn een teleservice center dat bedrijven steunt in externe communicatie. Zo maken zij afspraken voor bedrijven, verzorgen zij de tele-sales maar doen ze ook aan marktonderzoek en dataverrijking voor hun klanten. Connect4U ging begin 2018 van start en is vandaag al uitgegroeid tot een bedrijf met dertien werknemers. Naast Offitel heeft Connect4U onder andere ook Unizo en KRC Genk als klant. 

Hoe werkt Connect4U

Bij Connect4U ligt de focus op mensen. Hun filosofie luidt dan ook als volgt: tevreden werknemers leiden tot tevreden klanten. Binnen het bedrijf is er sprake van horizontaal management en is de functie van iedere werknemer gelijk. Niemand is de baas over een andere werknemer. Bij Connect4U is het heel belangrijk dat werknemers zich thuis voelen, je collega’s zijn namelijk je tweede familie volgens hen.

Met hun klanten heeft Connect4U een heel korte communicatielijn om heel wendbaar om te gaan met hen. Het bedrijf probeert een meerwaarde te leveren door een goede communicatielijn te starten tussen het bedrijf en de prospects van dat bedrijf. Connect4U voelt zich verantwoordelijk om de juiste projecten aan te trekken alsook proberen zij dagelijks ethisch te ondernemen.

De CEO van Offitel, Christine Vastenavondt, heeft wekelijks een meeting met Connect4U. Zo helpt ze mee met de ontwikkeling van het bedrijf en steunt hen in de groei van hun onderneming. Connect4U kreeg de kans om hun starters verhaal uit de doeken te doen in het Starters@Work programma van TV Limburg, klik zeker door naar het filmpje om het hele interview te bekijken.

Interesse in de virtuele receptie van Offitel?

Heeft u vragen over de virtuele receptie van Offitel of wil u hier graag meer over weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. U kan ons bereiken door het contactformulier in te vullen, ons een e-mail te sturen of door gewoon te bellen. Alle nodige contactinformatie vindt u hier terug.