11 december 2018

Offitel in de kijker bij Manager Magazines

Offitel in de kijker bij Manager Magazines

Offitel is een telesecretariaat gevestigd in Genk met 650 klanten in heel België. Wij bieden een flexibele en voordelige service voor het inhuren van een telefoniste of assistent. Je betaalt alleen voor de tijd die deze kracht voor je werkt. Offitel bestaat al sinds 1996 met aan het hoofd Christine Vastenavondt.  

Wie is Offitel?

Manager Magazines kwam recent langs bij ons op kantoor om onze werkwijze te ontdekken. Het artikel door Manager Magazines kan je hier lezen. In een kort filmpje lichten we toe wie we zijn, wat we doen en het belangrijkste, hoe we onze klanten helpen. We bieden geen doorsnee telesecretariaatservice aan, we bieden onze klanten een 24-uurs service. Daarnaast hechten we veel belang aan het ondersteunen en opleiden van onze werknemers zodat zij op hun beurt de klant op een juiste en flexibele manier kunnen verder helpen.

 

Interesse in de virtuele receptie van Offitel?

Heeft u vragen over de virtuele receptie van Offitel of wil u hier graag meer over weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. U kan ons bereiken door het contactformulier in te vullen, ons een e-mail te sturen of door gewoon te bellen. Alle nodige contactinformatie vindt u hier terug.