ASSA ABLOY Entrance Systems en Offitel: een samenwerking die zo goed als automatisch verloopt

3 november 2021

ASSA ABLOY Entrance Systems is een internationaal beursgenoteerd bedrijf, gespecialiseerd in automatische poorten en deuren. Voor hun service na verkoop die 24/7 bereikbaar is, doen ze een beroep op ons. Ondertussen werken we al meer dan 14 jaar samen!

Als Service Performance Manager bij ASSA ABLOY Entrance Systems is Debby Braekers verantwoordelijk voor alles wat herstellingen, onderhoud en upgrading betreft. “Het is een absolute must dat klanten altijd op ons kunnen rekenen wanneer er een panne of storing is. Offitel neemt daarom onze permanente service over na de kantooruren tussen 16u30 en 8u ’s morgens, in het weekend én tijdens feestdagen. Zij kennen ons bedrijf door en door en beantwoorden binnenkomende oproepen zoals we dat zelf zouden doen.”

Gekoppeld aan het ERP-systeem voor een optimale kwaliteit

Offitel is rechtreeks verbonden met het ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) van ASSA ABLOY Entrance Systems en dat heeft zo z’n voordelen. “Hierdoor hebben we steeds zicht op wat voor oproepen er zijn binnengekomen, welke Offitel-medewerker deze heeft behandeld en naar wie of waar de klant werd doorverwezen. Zo kan onze kwaliteitsverantwoordelijke makkelijk bijsturen indien nodig en kan er snel geschakeld worden”, zegt Debby.

Naast de (automatische) deur

Van de wachtlijst en handleiding van ASSA ABLOY Entrance Systems die Offitel wekelijks binnenkrijgt, maken we een overzichtelijk script voor onze helpdeskmedewerkers. “Bij aanpassingen of vragen, krijgen we van Offitel altijd meteen een antwoord. We hoeven nooit te wachten. Bovendien is het ook handig dat ze in de buurt gevestigd zijn. Genk en Houthalen liggen maar een kwartiertje van elkaar. Afspreken of eens langsgaan gaat dus heel makkelijk.”

ASSA ABLOY Entrance Systems over Offitel

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met Offitel. Alles verloopt vlot en de opvolging gebeurt naadloos. Zoals hun nieuwe slogan het al zegt, staan ze steeds voor ons klaar met de glimlach!”