Over ons

Al meer dan 25 jaar staat Offitel dag en nacht klaar om jouw klanten en patiënten te ondersteunen wanneer jij er (even) niet bent. Vanuit ons hoofdkantoor in Genk laten wij iedereen kennismaken met de oprechte gastvrijheid en klantvriendelijkheid die Limburg typeert. Steeds opnieuw zet Offitel zich met veel enthousiasme en goesting in om jouw klanten en patiënten te verrassen met onze warme en persoonlijke aanpak.

We zijn er voor jou en je contacten, altijd of wanneer jij dat nodig hebt en steeds met een smile!

Onze geschiedenis

In 1996 zag Offitel het levenslicht. Dankzij ons onuitputbaar enthousiasme en innovatieve ideeën groeide Offitel al snel uit tot een gevestigde waarde binnen de Belgische inbound contactcenter-sector. Onze oorspronkelijke focus, telefonische permanentie voor drukke zelfstandigen, werd al snel aangevuld met de specialisatie ‘medisch telesecretariaat’. Het aantal nieuwe klanten volgde elkaar snel op en ook het personeelsbestand van Offitel werd steeds groter.

In 2018 nam Memo, een andere grote speler met gelijkaardige dienstverlening, Offitel over. Dankzij deze overdracht ontstond een nieuwe, gezonde groep die met haar schaalgrootte een cruciaal voordeel heeft op de Belgische markt. Ondanks de overname blijft Offitel naarstig verder opereren onder de eigen merknaam, met aan het hoofd Kris Somers en Patricia Steensels. Samen met Memo-eigenaren Ruth De Decker en Michael De Decker bouwen ze het ‘Service met een smile’-verhaal verder uit voor een nog kwalitatievere dienstverlening!

Kris Somers Offitel

Kris Somers
Business Development Manager

Patricia Steensels
Operations Manager

Ruth De Decker
Operational CEO

Michael De Decker
Strategical CEO