Offiteam

Hoewel we staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan, willen we je graag eerst wat beter leren kennen. Pas wanneer we je noden, wensen en bedrijfscultuur volledig begrijpen, koppelen we de juiste mensen (op basis van de nodige hard en soft skills) aan jouw onderneming of praktijk.

Expertise in jouw sector

Elk Offiteam heeft zijn eigen specialisatie en beschikt over jarenlange ervaring. Je klanten of patiënten worden dus steeds onthaald door experts in jouw vak. Onze teams worden permanent gecoacht en krijgen regelmatig nieuwe opleidingen. Zo garanderen we op elk moment de nodige professionele ondersteuning voor onze agenten en jouw contacten. We geloven rotsvast dat gelukkig en competent zijn in je job automatisch leidt tot kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Offiteam Patricia Steensels
Offitel Telesecretariaat Offiteam

Kleine, zelfsturende teams

Onze verschillende Offiteams zijn kleine, zelfsturende teams. Hierdoor ontstaat er een unieke persoonlijke en professionele relatie tussen de klant en het team, volgens ons dé succesfactor voor een duurzame samenwerking. Daarnaast is elk teamlid op de hoogte van jouw traject en kan er snel geschakeld worden bij onvoorziene omstandigheden. Elk telefoontje wordt op een warme, professionele manier beantwoord. Wij vormen allemaal met plezier mede het gezicht (of de stem) van jouw onderneming of praktijk!

Ingebakken SMILE-cultuur

‘SMILE’ staat centraal in alles wat we doen. Je vindt het niet alleen terug in onze slogan, het is ook een afkorting van onze 5 kernwaarden: Samen, Meewerken, Iedereen, Lachen en Echt.

Concreet betekent dit dat we een warme, veilige omgeving willen creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Een plaats waar onze mensen zich te allen tijde welkom voelen en goesting krijgen om samen naar een nog kwalitatievere dienstverlening te streven. Ook onze klanten profiteren dus mee van deze ingebakken SMILE-cultuur en mogen diezelfde warme aanpak verwachten in een samenwerking met Offitel.

Offitel Telesecretariaat SMILE
Samenwerken met Offitel?
Neem vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.
Boek een afspraak