De mensen achter de stemmen: Jubson

25 januari 2024

In het pittoreske Maastricht – niet zo ver van Genk – woont onze 28-jarige, supervriendelijke, ietwat verlegen collega Jubson Mukongo. Neen, Jubson staat niet graag in de schijnwerpers maar op de werkvloer straalt hij altijd en is hij steeds bereid anderen te helpen.

“Als call agent bij Offitel beantwoord ik oproepen via verschillende kanalen. Het feit dat ik mensen kan helpen en hun een oplossing kan bieden, is iets waar ik enorm veel energie uit haal.”

Sinds maart 2022 maakt Jubson deel uit van het Offitel-team. Zijn keuze voor ons bedrijf was gebaseerd op specifieke waarden die voor hem belangrijk zijn.

“Ik koos voor Offitel vanwege de geboden stabiliteit en flexibiliteit, gecombineerd met een stukje zelfstandigheid. Maar wat het echt speciaal maakt, is het geweldige team waarin we werken. Voor mij is een positieve teamomgeving essentieel.”

Buiten het werk om heeft Jubson diverse hobby’s, waaronder drummen, genieten van lekker eten, sporten en… gamen. 

“Geweldig toch om na een dag werken even te ontspannen in de zetel en wat te gamen. Mijn ambities? Ik wil zowel persoonlijk als professioneel groeien. Het zou fijn zijn om bij Offitel een rol te krijgen waarbij ik anderen kan aansturen en mijn ervaring kan aan doorgeven.”