De mensen achter de stemmen: Livio

15 december 2022

Maak kennis met onze collega Livio, een nieuwe kracht binnen ons team. Hij startte zo’n 5 maanden geleden bij Offitel nadat hij 7 jaar als opvoeder had gewerkt. Livio zocht een job met nieuwe uitdagingen én waar hij zowel zelfstandig als in teamverband kon werken. En kijk, die job vond hij als Call Agent bij Offitel!

Een mensenmens

“Ik ben een persoon die graag onder de mensen is. Maar na ongeveer 7 jaar als opvoeder te hebben gewerkt, was het tijd voor iets anders. Ik solliciteerde bij Offitel omdat ik op zoek was naar een gevarieerde job waar ik voldoening uit kon halen. Het feit dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, sprak me enorm aan. Want teamwork zorgt toch voor een bepaald gevoel van samenhorigheid.

Daarnaast is er hier een heel open bedrijfscultuur en is er een transparante en duidelijke communicatie. Echtheid en eerlijkheid heb ik altijd ontzettend belangrijk gevonden. Ja, het is dus een match op vele vlakken.”

Eat spaghetti to forgetti

“In zijn vrije tijd, vind je Livio vaak terug in de keuken: “Koken is voor mij een moment van rust en gezelligheid. Ik maak – natuurlijk – vooral klassieke Italiaanse gerechten klaar. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in het spelen en producen van muziek. Ik speel zelfs vaak piano met mijn zoontje Christiano die nog maar 1,5 jaar is.” Waar Livio zich binnen 5 jaar ziet? “Ik ben nog maar pas nieuw, dus momenteel vind ik het vooral belangrijk om zoveel mogelijk te leren. Wie weet kan ik ooit zelf een team aansturen en mijn kennis doorgeven aan andere nieuwe collega’s. Dat zou mooi zijn”