De mensen achter de stemmen: Stephanie (Dynamix)

15 februari 2022

Wij laten jou graag kennismaken met onze mensen achter de stemmen. Deze keer is dat de zorgzame en immer optimistische Stephanie.  

Klant is koning!

Stephanie is 26 lengtes jong en werkt nu zo’n 3 jaar bij Offitel als call agent. Daarnaast is ze ook deels verantwoordelijk voor het waarborgen van onze klantentevredenheid. Iets wat perfect past bij haar zorgzame karakter. “Als aanspreekpunt luister ik naar de wensen en noden van de klanten binnen mijn team. We bekijken dan samen hoe we zaken kunnen aanpakken of oplossen. Het is immers belangrijk dat de klant tevreden is en zich goed voelt bij onze samenwerking. Dit vraagt wel de nodige empathie en betrokkenheid, maar dat past wel bij mijn persoonlijkheid. Het is een job die ik heel graag doe!”

Net als het baasje

Naast onze klanten, draagt Stephanie ook met veel liefde zorg voor haar 2 Siberische Husky’s. Net als haar hebben die een zachtaardig en lief karakter. “Maar ze zijn ook heel levendig en alert. Ik moet ze dus regelmatig buiten laten. Gelukkig doe ik niets liever dan lange wandelingen maken. Zij blij en ik blij!”