Offitel ontzorgt zodat jij voor je patiënten kan zorgen

25 november 2021

Als arts of zelfstandige in de paramedische sector, krijg je vaak specifieke oproepen binnen. Patiënten met bijzondere vragen en zorgen, of die dringend een afspraak nodig hebben. Vanuit deze behoefte staat er bij Offitel steeds een professioneel team van medewerkers voor je klaar dat gespecialiseerd is in medisch onthaal.

Een warm en professioneel onthaal

Dit team bestaat uit verpleegkundigen met ervaring én medewerkers met een grote affiniteit voor de medische sector. Ze bieden een luisterend oor, beantwoorden oproepen met de nodige empathie en hebben de juiste knowhow waardoor ze urgenties correct kunnen inschatten. Hierdoor kunnen ze je praktijkgebeuren op een unieke wijze ondersteunen. En dat is een onbetaalbaar pluspunt!

Focus op wat echt telt

Terwijl je jouw spreekuur hebt of op ronde bent, verzorgt dit Offitel-team je oproepen, onthaal en/of agenda. Alles wordt nauwkeurig bijgehouden en eventuele dringende oproepen worden meteen naar je doorgeschakeld. Door de overlast aan telefoontjes – zeker in deze tijden van Corona – aan hen over te laten, kan jij je focussen op wat echt telt: de zorg voor je patiënten.

Wil je meer weten over ons team gespecialiseerd in patiëntenonthaal? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.