Offitel stelt nieuwe look & feel voor, met de glimlach!

21 september 2021

Offitel heeft een hobbelig parcours achter de rug. In 2018 was er de overname door Memo waardoor we onze koers moesten bijsturen en reorganiseren. Niet veel later sloeg Corona keihard toe en werden met z’n allen verplicht om van thuis uit te werken. Ook dat vroeg natuurlijk om wat denkwerk en nieuwe praktische afspraken wat niet altijd even evident was. Deze bijzondere periode deed ons dan ook even stilstaan en nadenken over de toekomst van Offitel…

Vernieuwen om vooruit te gaan

Ondanks alle obstakels besloten we niet bij de pakken te blijven zitten. Integendeel! We staken de handen uit de mouwen, de koppen bij elkaar en gingen er volop voor.  

We kozen resoluut voor een ‘nieuw’ Offitel met een andere look & feel, nieuw logo én vernieuwde website. Hiermee willen we een pagina omslaan en volop beginnen schrijven aan een nieuw hoofdstuk. Uiteraard met hetzelfde enthousiasme, de oprechte gastvrijheid en onuitputtelijke klantvriendelijkheid die je van Offitel gewoon bent én die Limburg zo hard typeert.

We staan er weer, met een smile!

Het team van Offitel staat er weer, met de neuzen in dezelfde richting. We zijn er voor jou en je contacten, altijd of wanneer jij dat nodig hebt én steeds – zoals je kan zien in ons nieuw logo – met een smile!

Met vriendelijke groeten,
Kris en Patricia
Business Development Manager en Operations Manager Offitel