SMILE, meer dan een 5 letterwoord

9 december 2021

Onze smile is meer dan een smile. Elke letter staat voor een waarde die we elke dag toepassen in onze services en bedrijfscultuur. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan even mee!

Samen

Samen kan je meer dan alleen. Dat is écht zo. We willen dan ook steeds samen met jou kijken hoe we efficiëntiewinsten kunnen maken voor je organisatie. We staan open voor dialoog, doen regelmatig opvolgingesprekken en rapporteren transparant zodat we tijdig kunnen bijsturen indien nodig.

Meebouwen

Jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen. Daarom nemen we onze tijd om jou en de cultuur van je organisatie beter te leren kennen en begrijpen. Zo willen we als een echte partner deel uitmaken van je praktijk of bedrijf en meebouwen aan de toekomst ervan. Want ons werk is pas écht zinvol als het jouw werk lichter maak.

Iedereen

Onze services zijn er voor iedereen: voor de kleine zelfstandige, voor de arts achter de hoek en ver buiten Limburg, voor de zorgverlener met een groepsprakrijk, de grote ondernemer… Ja, bij ons is iedereen welkom! Een waarde die ook geldt op de werkvloer. We zijn ervan overtuigd dat verscheidenheid ons rijker en als team sterker maakt. 

Lachen

Wij rekruteren mensen die met goesting werken. Die veerkrachtig zijn en in staat zijn om de klant voorop te stellen. Die met een lach en de nodige empathie oproepen kunnen behandelen en oplossen. En dat allemaal natuurlijk in een werksfeer waar al eens mag gelachen worden.

Echt

Vanuit ons hoofdkantoor in Genk laten wij al meer dan 25 jaar iedereen kennismaken met de oprechte gastvrijheid en klantvriendelijkheid die Limburg typeert. Steeds opnieuw zetten we ons met veel enthousiasme en goesting in om jouw klanten of patiënten te verrassen met onze warme en persoonlijke aanpak.

En met de smile natuurlijk!