HR Contracting & Matching

Professionele ondersteuning voor interimbureau’s en sociale secretariaten die 24 op 7 én met een smile klaar willen staan voor hun klanten, net zoals wij.

HR Matching & Contracting

In sommige sectoren wordt er dag en nacht gewerkt. Heeft jouw klant last minute extra uitzendkrachten nodig? Ons Offiteam is 24 op 7 beschikbaar en gaat voor jou meteen aan de slag. Aan de hand van jouw lijsten matchen we de juiste profielen en maken we alles in gereedheid voor een snelle opstart.

Van Dimona-aangiftes tot het opmaken van contracten, we kunnen jou op verschillende manieren ondersteunen, ook in het weekend en na de kantooruren. Met Offitel weet je zeker dat elke uitzendkracht volledig rechtsgeldig aan zijn volgende job start.

Gestructureerde payroll-aangifte

Ook voor payroll-aangiftes kunnen interimkantoren en sociale secretariaten bij onze ervaren agenten terecht. We zorgen per uitzendkracht voor een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren en registreren dit zorgvuldig in jouw systemen, volledig zoals jij het zelf zou doen

Offitel administratie en rapportering

Flexibel en voordelig

Je kiest zelf wanneer je beroep wilt doen op onze HR-diensten. Dit kan zowel tijdelijk als permanent, na de kantooruren of in het weekend. Ook bij onvoorziene omstandigheden (ziekte, afwezigheid of piekmomenten) kunnen we snel schakelen.

Er staat altijd een expert voor je klaar. Daarnaast betaal je enkel wanneer je ons nodig hebt. Deze flexibele aanpak maakt ons een stuk voordeliger dan een in-house medewerker.

Voordelen

24 op 7 beschikbaar
We zijn voor jou op elk moment, ook na de kantooruren en via alle mogelijke kanalen kanalen

Getrainde agenten
Jouw Offiteam volgt regelmatig bijscholingen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de meest recente regelgevingen.
Kosten-efficiënt
Je betaalt enkel wanneer je ons nodig hebt. Dit maakt een samenwerking met Offitel flexibel en voordelig.

Je HR-diensten uitbesteden?
Neem vrijblijvend contact op met Offitel. We nemen graag de tijd om samen de mogelijkheden te bespreken.
Boek een afspraak