Professionele receptie

Een goede eerste indruk is cruciaal, dat weet je als ondernemer maar al te goed. Kies daarom voor de professionele receptie op afstand van Offitel en focus ongestoord op jouw core business.

Professionele receptie uitbesteden Offitel

Laat je ontzorgen door echte professionals, op afstand

Onze agenten luisteren aandachtig naar jouw klant en filteren dringende oproepen van niet-dringende oproepen. Indien nodig verbinden wij door naar de juiste collega, noteren we een boodschap of geven we je bereikbaarheid mee. Je hoort het goed, we doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen! En hoewel we niet bij jou ter plaatse werken, verwelkomen we elke klant toch op een warme en persoonlijke manier, volledig zoals jij het zelf zou doen.

Vaarwel fysieke receptie, hallo video onthaal

Een goede (eerste) indruk is cruciaal. Met het video-onthaal van Offitel kunnen jouw klanten steeds terecht bij een vertrouwde stem én gezicht. Via een enkele druk op de knop starten jouw klanten een video-gesprek met onze behulpzame, professionele agenten. We begeleiden jouw klant virtueel naar zijn afspraak, geven extra informatie via screen sharing  en zorgen voor een aangename ervaring, elke keer opnieuw.

Ontdek alles over video onthaal
Bekijk ook onze andere kanalen

Offitel telesecretariaat webcam video-onthaal

Administratie en registratie

Elk contactmoment wordt nauwkeurig geregistreerd in jouw CRM of via het transparant systeem van Offitel. Op die manier kan je alle (video-)gesprekken en boodschappen opnieuw doornemen wanneer het jou uitkomt. Deze gestructureerde manier van werken zorgt ervoor dat je geen enkele omzet misloopt.

Receptie uitbesteden: flexibel en op maat van jouw bedrijf

Vaste formules, daar houden wij niet van. Bij Offitel kies je volledig zelf wanneer je jouw receptie wilt uitbesteden. Dit kan zowel tijdelijk als permanent, bij een overflow aan oproepen of bij afwezigheid van jouw receptionist. Ook bij onvoorziene omstandigheden staat ons enthousiast en gedreven team steeds voor je klaar.

Dit maakt samenwerken met Offitel simpel, flexibel en een pak voordeliger dan de personeelskost van een in-house receptionist. Je betaalt alleen wanneer je ons nodig hebt.

Voordelen

Kosten-efficiënt
Je betaalt enkel wanneer je ons nodig hebt. Dit maakt ons een stuk voordeliger dan een fulltime medewerker.
Service met een smile
De typische Limburgse gastvrijheid? Die vind je ook terug in onze manier van werken. Elke klant wordt onthaald met een smile en veel enthousiasme!
Flexibele partner
Ook bij onvoorziene omstandigheden (overflow of afwezigheid van jouw receptionist) kunnen we snel schakelen. Wij zijn er altijd voor jou en je klanten!
Een vlotte bereikbaarheid en uitgebreide beschikbaarheid is cruciaal voor een ondernemersorganisatie. Zeker het voorbije jaar hebben we die noodzaak meer dan ooit gevoeld. Tegelijk moet dergelijke bereikbaarheid en beschikbaarheid realistisch zijn in het licht van de beschikbare middelen, wat vaak een delicate afweging vraagt. Op zo’n moment zijn oplossingen als Offitel een absolute must!
— Unizo
Ik wil meer informatie
Geef je onthaal uit handen en creëer meer (vrije) tijd voor jou en je collega’s. Wens je meer informatie over receptie of afstand? Contacteer ons om samen de mogelijkheden te bespreken.
Boek een afspraak