Psychologen en multidisciplinaire praktijken

Met onze telefoonpermanentie en eerstelijnsonthaal krijgen jouw klanten altijd iemand aan de lijn.

Wees steeds bereikbaar voor je klanten

Als therapeut, psycholoog, psychiater, coach… wil je steeds bereikbaar kunnen zijn voor je klanten. Zeker nu de vraag naar mentale bijstand zo groot is geworden.

Met ons 24/7 warm en professioneel onthaal, kunnen we jouw klanten op elk moment een antwoord bieden. Dit doen we zowel telefonisch als via andere kanalen zoals mail of instant messaging. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring dringende van niet-dringende oproepen te filteren. Komt er een acute oproep binnen dan verbinden we jouw klant meteen door naar jou of een collega.

Wij plannen je agenda optimaal in

Afspraken inplannen of last-minute verplaatsen vragen soms veel tijd. Kostbare tijd die je liever had willen doorbrengen met de zorg van je klant. Daarom gaan wij voor jou je agenda beheren en deze optimaal invullen. Dit doen we eenvoudigweg in het agendasysteem waarmee jij al werkt. Zo worden zowel jouw aanpassingen als die van ons synchronisch verwerkt, is je agenda altijd up to date en weet je steeds hoe je dag eruit zal zien. Werk je nog niet met een agendasysteem, dan kunnen wij jou er één aanbieden.

Wij ontzorgen jou en je eigen onthaal

Heb je een eigen onthaal dan kan Offitel deze ontzorgen wanneer en bijvoorbeeld een overflow is aan oproepen, deze bezig is met dringende administratie… Jij laat ons gewoon weten wanneer je ons wil inschakelen en beroep wil doen op onze services. Dit kan trouwens ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Omdat wij jouw werkwijze helemaal overnemen, zullen je patiënten steeds het gevoel hebben dat ze rechtstreeks terechtkomen in jouw praktijk.

Bij ons kunnen ze steeds rekenen op een luisterend oor en een warm onthaal met een smile!

De voordelen

Diensten op maat
Geen vaste formules, wel een flexibele 24/7 dienstverlening die aansluit bij wat jij nodig hebt.
25 jaar ervaring
Elk telefoontje wordt beantwoord door een team van verpleegkundigen, medische secretaresses en andere opgeleide medewerkers.
Kosten-efficiënt
Je betaalt enkel wanneer je ons nodig hebt. Dit maakt ons een stuk voordeliger dan een eigen medisch secretaresse.

Dit vinden onze klanten

De Herkenrode Huisartsenkring werkt reeds 10 jaren samen met Offitel. Onze samenwerking verloopt prima, niettegenstaande onze grote uitgebreide regio. De patiënten worden steeds correct geïnformeerd, dag en nacht, week en weekend. We krijgen dagelijks een overzicht van de oproepen en we worden meteen gecontacteerd bij onregelmatigheden. Daarnaast evalueert Offitel regelmatig onze werking en doen ze suggesties voor optimalisaties. Bedankt voor de goede samenwerking!
— Hilde Vannoppen
Wij schakelden recent over naar Offitel en zijn erg tevreden over hun service. Het online platform, waar in real time alle binnenkomende oproepen opgevolgd kunnen worden, is een grote meerwaarde. Telefoontjes van patiënten kunnen nu veel sneller opgevolgd worden. Daarnaast is er steeds vlot overleg mogelijk met de Offitel-medewerkers en is er ruimte voor feedback. Een aanrader!
— Dr. L. Lowagie / Groepspraktijk ZorgSaam
Al mijn afspraken worden door Offitel beheerd, zowel tijdens de kantooruren als daarbuiten. Hoewel het voor mijn patiënten even wennen was dat ik niet langer zelf telefoontjes beantwoorde, was de overgangsperiode snel achter de rug. Iedereen is ondertussen vertrouwd met deze manier van werken. De samenwerking met Offitel was een grote stap voorwaarts. Ik kan nu rustig doorwerken en zou dus nooit meer terug willen gaan naar de oude situatie.
— Oogarts Adank
Afspraak maken met Offitel
Wens je meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend om samen de mogelijkheden te bespreken
Boek een vrijblijvende afspraak