Sport- en kinepraktijken

Focus je op je klanten, niet op het inplannen en verplaatsen van afspraken.

Een warm en professioneel onthaal met een smile

De sportsector heeft een gigantische boost gekregen. Steeds meer mensen focussen zich niet alleen op hun mentale maar ook op hen lichamelijke gezondheid. Die toenemende interesse zorgt uiteraard ook voor meer druk op je sector.

Gelukkig kan je bij Offitel terecht voor het onthaal en beheren van je steeds drukker wordende agenda. Omdat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de gezondheidssector, weten we precies hoe we jou op de juiste manier kunnen ontzorgen. Zo beantwoorden we jouw binnenkomende oproepen professioneel en met een smile. En dit zowel telefonisch als via tal van andere kanalen zoals mail en instant messaging.

Wij plannen je agenda optimaal in

Afspraken inplannen of last-minute verplaatsen vragen soms veel tijd. Kostbare tijd die je liever had willen doorbrengen met de zorg van je klant. Daarom gaan wij voor jou je agenda beheren en deze optimaal invullen. Dit doen we eenvoudigweg in het agendasysteem waarmee jij al werkt. Zo worden zowel jouw aanpassingen als die van ons synchronisch verwerkt, is je agenda altijd up to date en weet je steeds hoe je dag eruit zal zien. Werk je nog niet met een agendasysteem, dan kunnen wij jou er één aanbieden.   

Wij zorgen ervoor!

Omdat wij jouw werkwijze helemaal overnemen, zullen je klanten nooit het gevoel hebben dat ze terechtkomen bij een externe partner. Integendeel!

En jij? Jij kan je focussen op je klanten, wordt niet gestoord wanneer je bezig bent met een sessie en hoeft je niet langer bezig te houden met het inplannen en verplaatsen van afspraken. Handig, toch?!

De voordelen

Diensten op maat
Geen vaste formules, wel een flexibele 24/7 dienstverlening die aansluit bij wat jij nodig hebt.
25 jaar ervaring
Elk telefoontje wordt beantwoord door een team van verpleegkundigen, medische secretaresses en andere opgeleide medewerkers.
Kosten-efficiënt
Je betaalt enkel wanneer je ons nodig hebt. Dit maakt ons een stuk voordeliger dan een eigen medisch secretaresse.

Dit vinden onze klanten

De Herkenrode Huisartsenkring werkt reeds 10 jaren samen met Offitel. Onze samenwerking verloopt prima, niettegenstaande onze grote uitgebreide regio. De patiënten worden steeds correct geïnformeerd, dag en nacht, week en weekend. We krijgen dagelijks een overzicht van de oproepen en we worden meteen gecontacteerd bij onregelmatigheden. Daarnaast evalueert Offitel regelmatig onze werking en doen ze suggesties voor optimalisaties. Bedankt voor de goede samenwerking!
— Hilde Vannoppen
Wij schakelden recent over naar Offitel en zijn erg tevreden over hun service. Het online platform, waar in real time alle binnenkomende oproepen opgevolgd kunnen worden, is een grote meerwaarde. Telefoontjes van patiënten kunnen nu veel sneller opgevolgd worden. Daarnaast is er steeds vlot overleg mogelijk met de Offitel-medewerkers en is er ruimte voor feedback. Een aanrader!
— Dr. L. Lowagie / Groepspraktijk ZorgSaam
Al mijn afspraken worden door Offitel beheerd, zowel tijdens de kantooruren als daarbuiten. Hoewel het voor mijn patiënten even wennen was dat ik niet langer zelf telefoontjes beantwoorde, was de overgangsperiode snel achter de rug. Iedereen is ondertussen vertrouwd met deze manier van werken. De samenwerking met Offitel was een grote stap voorwaarts. Ik kan nu rustig doorwerken en zou dus nooit meer terug willen gaan naar de oude situatie.
— Oogarts Adank
Afspraak maken met Offitel
Wens je meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend om samen de mogelijkheden te bespreken
Boek een vrijblijvende afspraak