Tandartsen en groepspraktijken

Wij zorgen voor je onthaal zodat jij kan zorgen voor je patiënten

Een eerste buffer met een smile!

Met ons professioneel onthaal zijn wij een eerste buffer voor al je binnenkomende oproepen zodat jij je kan bezighouden met de zorg van je patiënten. Jij kiest wanneer je ons inschakelt: tijdens je spreekuur, als je er even niet bent… Omdat we bovendien al jaren ervaring hebben in de medische sector, weten we precies welke oproepen dringend en niet dringend zijn. Komt er een acute oproep binnen, dan verbinden we de patiënt meteen door naar jou of een collega.

Daarnaast noteren we van elke binnenkomende oproep gedetailleerd alle informatie en boeken we voor jou consultaties in. Op het einde van de dag of wanneer jij dat wenst, bezorgen we een update van alle behandelde oproepen.

Vertrouwd met alle gangbare agenda’s

Als tandarts met een praktijk of groepspraktijk wil jij je vooral kunnen focussen op je patiënten, niet met het inplannen en verplaatsen van consultaties. Daarom gaan wij voor jou je agenda beheren en deze optimaal invullen. Dit doen we eenvoudigweg in het agendasysteem waarmee jij al werkt. Zo worden zowel jouw aanpassingen als die van ons synchronisch verwerkt en is je agenda altijd up to date. Werk je nog niet met een agendasysteem, dan kunnen wij jou er één aanbieden.   

Wij ontzorgen jou en je eigen onthaal

Heb je een eigen onthaal dan kan Offitel deze ontzorgen wanneer en bijvoorbeeld een overflow is aan oproepen, deze bezig is met dringende administratie… Jij laat ons gewoon weten wanneer je ons wil inschakelen en beroep wil doen op onze services. Dit kan trouwens ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Omdat wij jouw werkwijze helemaal overnemen, zullen je patiënten steeds het gevoel hebben dat ze rechtstreeks terechtkomen in jouw praktijk. Bij ons kunnen ze steeds rekenen op een luisterend oor en een warm onthaal met een smile!

De voordelen

Diensten op maat
Geen vaste formules, wel een flexibele 24/7 dienstverlening die aansluit bij wat jij nodig hebt.
25 jaar ervaring
Elk telefoontje wordt beantwoord door een team van verpleegkundigen, medische secretaresses en andere opgeleide medewerkers.
Kosten-efficiënt
Je betaalt enkel wanneer je ons nodig hebt. Dit maakt ons een stuk voordeliger dan een eigen medisch secretaresse.

Dit vinden onze klanten

De Herkenrode Huisartsenkring werkt reeds 10 jaren samen met Offitel. Onze samenwerking verloopt prima, niettegenstaande onze grote uitgebreide regio. De patiënten worden steeds correct geïnformeerd, dag en nacht, week en weekend. We krijgen dagelijks een overzicht van de oproepen en we worden meteen gecontacteerd bij onregelmatigheden. Daarnaast evalueert Offitel regelmatig onze werking en doen ze suggesties voor optimalisaties. Bedankt voor de goede samenwerking!
— Hilde Vannoppen
Wij schakelden recent over naar Offitel en zijn erg tevreden over hun service. Het online platform, waar in real time alle binnenkomende oproepen opgevolgd kunnen worden, is een grote meerwaarde. Telefoontjes van patiënten kunnen nu veel sneller opgevolgd worden. Daarnaast is er steeds vlot overleg mogelijk met de Offitel-medewerkers en is er ruimte voor feedback. Een aanrader!
— Dr. L. Lowagie / Groepspraktijk ZorgSaam
Al mijn afspraken worden door Offitel beheerd, zowel tijdens de kantooruren als daarbuiten. Hoewel het voor mijn patiënten even wennen was dat ik niet langer zelf telefoontjes beantwoorde, was de overgangsperiode snel achter de rug. Iedereen is ondertussen vertrouwd met deze manier van werken. De samenwerking met Offitel was een grote stap voorwaarts. Ik kan nu rustig doorwerken en zou dus nooit meer terug willen gaan naar de oude situatie.
— Oogarts Adank
Afspraak maken met Offitel
Wens je meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend om samen de mogelijkheden te bespreken
Boek een vrijblijvende afspraak